Heeft u vragen? Bel ons op het nr. 059 30 06 20

Over ons

Welkom .  Ons kantoor is een onafhankelijk verzekeringskantoor en tot 1 februari 2021 was dit ook een bankkantoor. Doch door de evolutie in de banksector waar steeds meer kantoren verdwijnen en opgaan in grote kantoren is de bankactiviteit overgenomen door een kantoor die drie vestigingen heeft in Middelkerke, Oostende en Nieuwpoort.

De familiezaak werd opgericht in 1952 door mijn vader te Leffinge . In 1982 nam ik de fakkel over en heb ik de verzekeringsactiviteit verder uitgebouwd.

In 1995 verhuisde ons kantoor naar de markt in Leffinge waar ik nu samen met mijn medewerkster Tania klanten op een professionele wijze, maar met persoonlijke toets ontvang .

Zowel particulieren als ondernemingen kloppen bij ons aan voor professionele toelichting van hun verzekeringen en ook beleggingen via de verzekeringsmaatschappijen.

En dit aan de scherpste voorwaarden!

Wij maken ook het verschil door meestal ter plaatste te komen bij schade of onze expertise ter beschikking te stellen zodat u maximaal schadeloos wordt gesteld. Wij voorzien zelfs een gratis vervangwagen wanneer u een ongeval met uw wagen hebt.

Ons devies tot slot luidt dan ook: ‘goed verzekerd zijn is onze zorg’.

Aarzel niet ons te contacteren voor al uw verzekeringen of beleggingen via verzekeringen.

Wij staan 24/24 tot uw beschikking !

Hopelijk tot binnenkort.

Philip Uyttenhove

Zaakvoerder en verzekeringsmakelaar.


Ons team

Philip Uyttenhove

Zaakvoerder

Mail mij

Van Ossel Tania

Medewerkster

Mail mij

Onze partners